“Lidé nemají peníze, už jsou z toho zoufalí. Cheb bychom nikdy nezavřeli. Je těžké lidem vysvětlovat, že Volný ve sněmovně nic nezničil, když média bez důkazu tvrdí, že ano,” říkají kandidáti za Volný Blok

Jací jsou kandidáti strany Volný Blok, která se proslavila svým lídrem ´flákancem´ Lubomírem Volným? Proč se k nim připojují lidé, kteří ´utíkají´ z SPD a dalších stran či nevoliči? Jak získávají dobrovolníky, kteří nadšeně financují kampaň i z vlastních zdrojů i přes údiv svých přátel? A co je přimělo změnit úplně pohled na politiku?

Povídali jsme si o současné situaci i politice či o médiích v Chebu, v místě, které se během letošní zimy smutně proslavilo jako první uzavřený okres s kolabující nemocnicí a úmrtími lámajících místní rekordy. Jak by to udělal například Volný Blok? Uzavřel by Cheb také? Co by dělali jinak? Co si myslí kandidáti za Karlovarský kraj Radka Doležalová a Jiří Bezák? Více ve videu, které je součástí předvolebních ´street talks´ s jednotlivými kandidáty a jejich příznivci.

Facebook: https://www.facebook.com/zLondyna/​

Twitter: https://twitter.com/zlondyna

Video: Jane Frank

Komentáře